Våra tjänster


Jag klär om möbler för offentlig och privat miljö.

Vad jag gör

Är fåtöljen eller soffan i behov av omklädning hjälper jag till och får dom att se som nya ut igen. Behöver era båtdynor eller dynorna i husvagnen, husbilen omklädning, tar jag hand om dom också. När det gäller båtkapell så byter jag rutor, trasiga blixtlås och förstärker sömmar. Även förtält till husvagn kan jag hjälpa till att reparera. Sadlar till motorcykel och moped sätter jag nytt skinn eller galon/vinyl på.

Genom Almi Företagspartner har jag sytt prototyper till ett projekt inom vården. Några av mina kunder är Volvo I Skövde och Ikea i Karlstad. Gardinerna som hänger i restaurangen på Ikea i Karlstad har jag sytt.


I butiken finns det tygprover från dom största leverantörerna.

Material och tyger

Några av dom som jag tar hem tyger från är, Berghems Väveri, Bogesund, Svensson Markspelle, Blendworth, Clark & Clark, Saum & Viebahn, Sydtextil, Romo, Casamance och engelska Swaffer.Vinyler finns i många färger och kvaliteter beroende på användningsområde. Dom kommer bl.a från Jörgensen, O.C Oscarsson och Nevotex. Tygproverna får ni låna hem och titta på i lugn och ro. Vill ni pröva att fixa möbeln själva får ni köpa material här.


Följ oss i sociala medier!